O scara de acces la pod necesara pentru casa

Saptamana trecuta am decis sa finalizam amenajarea podului, avand nevoie de o scara de acces la pod. La Depozit-online.ro am gasit ceea ce cautam la un pret avantajos in categoria Scari si schele. Este o scara modulara, formata din trei parti pliabile imbinate intre ele, cu o lungime de trei metri ( 3 module a cate un metru), avand o greutate de 22 de kg. Scara faciliteaza accesul la pod intr-un mod practic si sigur, dupa pliere se inchide la nivelul tavanului, intr-un mod estetic, eliberand spatiul din incapere.

Untitled.png

Atat scara, cat si tocul sunt fabricate din lemn de pin. Usa este un panou tip sandwich, de culoare bej, cu o grosime de de 36 mm, fiind termoizolatoare, cu un coeficient de izolare termica de 1,1 W/m2 K.

Tocul este echipat cu garnitura periferica care asigura etansarea pe intreg perimetrul, fixat cu coltare patentate ce ii maresc rigiditatea, prevenind orice deformari. Treptele sunt imbinate in coada de randunica, pentru cresterea durabilitatii. Sunt prevazute cu caneluri care maresc aderenta si siguranta in utilizare.

Scarile modulare de acces la pod sunt raspunsul nostru la nevoia de spatiu, de usurinta in utilizare, de incredere si siguranta in exploatare si, nu in ultimul rand, la nevoia unui raport corect intre calitate si pret.

Scara modulara permite economisirea de spatiu si de bani fara a fi nevoie de scӑri stationare care sunt costisitoare si ocupӑ prea mult spatiu. Indeplineste toate cerintele tehnice si cerintele de siguranta si oferӑ confortul deplin.

Recomand siteul Depozit-online.ro, unde veti gasi numai oameni profesionisti, gata sa ajute oricand ai nevoie. Beneficiezi de transport gratuit la o anumita valoare a comenzii, de preturi negociabile in functie de comanda pe care o dai – la materialele de constructie, poti plati in sase rate fara dobanda, avand posibilitatea de a aplica on-line si chiar de a iti calcula rata prin calculatorul de rate disponibil pe site.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s